barnvagnar
                                     Sveriges Absolut billigaste priser på barnvagnar finns i vår Webshop

För Er som vill veta mera om vårt 25 åriga företag har vi här sammanställt hela vår företagstruktur,
då en av företagsledarna skall pensionera sig efter alla sina 25 år i företaget från 1992 till 2017

                                      Informationen finns längst ned på denna sida.
barnvagnar  Hej, alla barnvagnsköpare.barnvagnar
Vi som arbetar med barnvagnarna heter Eva , Gunvi och Bengt

barnvagnarbarnvagnarbarnvagnarbarnvagnarbarnvagnar

Ett Bildcollage från en av våra leverantörer med hypermodern robotstyrd tillverkning med 1000 anställda.


Under 25 år ( 1992-2017) har Eurobaby haft det stora nöjet att leverera 10.000 tals barnvagnar. Vi har alltid ställt höga krav på kvalitet och design. Samtliga vagnar är testade och godkända av de Nordiska Testanstalterna SP , F-1 Lab, Tyska SGS, TüV och Intertech för leverans inom Sverige.

Vi har haft tre fullservicebutiker i Stockholmområdet fram till 1 november 2005. Varav vi varit delägare i två av dem och deläger fortfarande en av dem.
Vi har nu fått konkurrens från Nätbutiker som säljer allehanda barnvagnar utan andra krav än att designen är attraktiv för ögat, och att priset är lågt och från totalt okända fabriker.

Många nätföretag säljer vagnarna i kartong med förskottsbetalning och vagnarna levereras från utlandet och kunden får själv montera vagnen.
Kanske tänker inte kunden då på att det kanske behövs hjälp med service senare .

Vagnar köpta på många Svenska webbutiker ) sänds ut av fabriken direkt. De ligger som regel i Polen och om man får fel på en sådan vagn, måste du som köpare skicka in vagnen till fabriken med långa väntetider som följd och dyra fraktkostnader .

Kontrollera därför att webbutiken har telefonnummer, organisationsnummer och rktig besökbar adress i Sverige , inte endast en email-adress eller mobilnummer.
Ofta saknas också nätföretagens fasta Adress, riktigt Telefonummer dit man kan ringa , ansvarig person,  som talar svenska och organisationsnumet saknas väldigt ofta på deras webshopar.

Svensk konsumnetlagstiftning gäller då inte om vagnen sålts av utländska webshoppar.

Efter en noggrann genomgång av de vagnar som säljs via internet, och för kunden utan möjlighet till direktservice och reservdelar har vi funnit att samtliga dessa barnvagnar ofta säljs av företag som inte har någon som helst erfarenhet av barnvagnar och deras funktioner och servicebehov.

Vi säljer endast färdigmonterade, leveransservade högklassiga och väl beprövade vagnar med fullservicegaranti från ISO och EU certifierade fabriker, vagnar som Ni kan se,känna och klämma på i vår Factory Outlet i Sollentuna


Vi har beslutat att sälja våra välkända barnvagnar i många modeller och färger, direkt från vårt lager i Sollentuna för att ge internetsäljarna en match. ( Edsviken vid OK Q8).
Förlossningsgaranti och 2 års servicegaranti gäller på alla vagnar vi säljer.

Ni slipper mellanhänder, samtidigt som Ni handlar av erfarna kunniga säljare och med egen servicetekninker som fortlöpande genomgått utbildning i vagnarnas konstruktion under 25 år för att känna till de olika vagnarna.

Vi har vårt servicecenter på samma ställe i Sollentuna, dit Ni kan komma med er vagn för service även efter att garantitiden gått ut. Vi har också fullständigt reservdelslager till alla vagnar från 1990 till 2014 års modeller.

Vår besöksadress är: Hedvigsdalsvägen 62, 191 43 Edsviken ( Sollentuna) Vid OK Q8 macken.
Telefon: 08-354010     Organisiationsnr: VAT: 556180-408901
barnvagnar
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Information om samtliga våra ägda företag Åren 1971--2016 och personlig info om oss.

1971 startade jag Bengt Larsson & min hustru Gunvi Larsson företaget Bilcity.B.G Larsson i Malmö AB 556180-5119.

Vi två drev företaget i 17 år, och bedrev handel med nya och nästan nya bilar och elektronisk utrustning.

I bolaget ingick Cykelcity AB i Stockhom och Bilstereoexperten AB i Stockholm, bolag som ingick i Bilcity AB

Bolaget hade agentur för:

1.) Maraton Cykel AB i Eskilstuna ( ingick i Crescent / Monark koncernen )

2.) Generalagentur för Asahi Corporation cyklar från Japan / Taiwan.

3.) Agentur för Pace Electronics i Japan. Trådlösa telefoner och annan elekrtonisk utrustning.

4.) Beautiful Sound Corporation i Japan Bilstereo , högtalare och tillbehör inom denna bransch.

5.) Casal Sarl.i Portugal MC och mopeder , Reservdelar .

6.) Mars Radio Corporation i Japan Blistereo , Högtalare

7.) Soshin Onkyo Works I japan. Stereo och Högtalare.

8.) Företaget samarbetade också med Svensk Radio i Malmö AB, och Oljekonsumenterna OK, leverade Casal Mopeder och reservdelar över hela Sverige och höll service för Mopederna i Sverige.

9.) Företaget var aukt.återförsäljare för Robert Bosch (Blaupunkt), Svenska Philips , Clarion och Panasonic Bilstereoprodukter,

Bolaget hade många anställda med en genomstittslig omsättning på ca 10 milj exkl moms i 1988 års penningvärde (2016 ca 70 milj.)

Företaget såldes till andra ägare 1988, som drev verksamheten vidare. Aukt.Revisor i bolaget var Bengt Eric Hall, Revison & Data i Malmö AB. Revisor sedan starten av Bolaget 1971, fram till bolaget såldes 1988..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1989 Startades nytt företag UNEXO AB 556340-2964. Nu med mig som ensam ägare, med import av elektroniska produkter (och barnvagnar efter 1993) och bolaget bedrev försäljning, reparation av barnvagnar av olika märken.

Unexo AB var generalagent för Eurobaby barnvagnar och distribuerade barnvagnarna i hela Skandinavien till olika återförsäljare bl.a KÖPBARNVAGN i Karlstad och UNEXO AB hade en egen agent för barnvagnarna till Norge, Stera AS som ditribuerade vagnarna i Norge,och till Island.

Bolaget Unexo AB såldes 2005 efter att jag beslutat mig för pensionering 2005. Andra ägare drev sedan bolaget vidare. Revisor i detta bolag var Godkända Revisorn Boo Levin, Aktiv Revison i Malmö. Omsättning 2005 ca 4.5 milj kronor exkl moms. 2 anställda ,varav 1 kvinna

Namnet EUROBABY FACTORY OUTLET är tillhörigt mig personligen och ingick inte i försäljningen av UNEXO AB.

Samtliga försäljningar av bolagen och deras aktier är deklarerade till Skatteverket,och bolagskatt har betalats enl, Skatteverkets regelverk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2007 efter att den stipulerade tiden om avtal om konkurrensbegränsning under två år löpt ut, startade jag återigen EUROBABY FACTORY OUTLET. Nu som en enskild firma och har sedan 2007 drivit detta företag i 9 år.

Vi har en sammanlagd tid inom Babybranschen av 25 år. och sålt och distribuerat 36.000 barnvagnar i Skandinavien.

Vi är sedan ett år tillbaka generalagent för en av Europas största barnvagnstillverkare Euro-Cart LTD

Vi är sedan 25 år tillbaka generalagent för Eurobaby fabriken T. Nocon i Czestohowa.

Vi är samarbetspartners till Fritidsportalen AB i Solna, och levererar våra vagnar till dem, som de säljer som WEBSHOP över hela Sverige.

Vi hälsar alla nya och gamla kunder hjärtligt välkomna till oss för demontration av barnvagnar, direktservice medan Ni väntar och reservdelar.

Vår adress är Hedvigsdalsvägen 62 , 191 43 Sollentuna ( Helenelund mitt emot OK Bensinstation)
Tel 08-354010   Mobil 0739-865500

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------