barnvagnar
                                     Sveriges Absolut billigaste priser på barnvagnar finns i vår Webshop

För Er som vill veta mera om vårt 30 åriga företag har vi här sammanställt hela vår företagstruktur,

                                      Informationen finns längst ned på denna sida.
barnvagnar  Hej, alla barnvagnsköpare.barnvagnar
Vi som arbetar med barnvagnarna heter Eva , Gunvi och Bengt

barnvagnarbarnvagnarbarnvagnarbarnvagnarbarnvagnar

Ett Bildcollage från en av våra leverantörer med hypermodern robotstyrd tillverkning med 1000 anställda.


Under 27 år ( 1994-2021) har Eurobaby haft det stora nöjet att leverera 10.000 tals barnvagnar. Vi har alltid ställt höga krav på kvalitet och design. Samtliga vagnar är testade och godkända av de Nordiska Testanstalterna SP , F-1 Lab, Tyska SGS, TüV och Intertech för leverans inom Sverige.

Vi har haft tre fullservicebutiker i Stockholmområdet fram till 1 november 2005. Varav vi varit delägare i två av dem och äger fortfarande en av dem.
Vi har nu fått konkurrens från Nätbutiker som säljer allehanda barnvagnar utan andra krav än att designen är attraktiv för ögat, och att priset är lågt och från totalt okända fabriker.

Många nätföretag säljer vagnarna i kartong med förskottsbetalning via KLARNA och vagnarna levereras från utlandet och kunden får själv montera vagnen.
Kanske tänker inte kunden då på att det kanske behövs hjälp med service senare .

Vagnar köpta på många Svenska webbutiker ) sänds ut av fabriken direkt. De ligger som regel i allehanda Östländer mestadels i Kina och om man får fel på en sådan vagn, måste du som köpare skicka in vagnen till fabriken med långa väntetider som följd och dyra fraktkostnader .

Kontrollera därför att webbutiken har telefonnummer, svenskt organisationsnummer och rktig besökbar adress i Sverige , inte endast en email-adress eller mobilnummer.
Ofta saknas också nätföretagens fasta Adress, riktigt Telefonummer dit man kan ringa , ansvarig person,  som talar svenska och organisationsnumet saknas väldigt ofta på deras webshopar.

Svensk konsumentlagstiftning gäller kanske inte om vagnen sålts av utländska webshoppar.

Efter en noggrann genomgång av de vagnar som säljs via internet, och för kunden helt utan möjlighet till direktservice och reservdelar har vi funnit att samtliga dessa barnvagnar ofta säljs av företag som inte har någon som helst erfarenhet av barnvagnar och deras funktioner och servicebehov.

Vi säljer endast färdigmonterade, leveransservade högklassiga och väl beprövade europeiska vagnar med fullservicegaranti från ISO och EU certifierade fabriker, vagnar som Ni kan se,känna och klämma på i vår Factory Outlet i Sollentuna


Vi har beslutat att sälja våra välkända barnvagnar av många modeller och färger, direkt från vårt lager i Sollentuna för att ge internetsäljarna en match. ( Edsviken vid OK Q8).
Förlossningsgaranti och 3 års servicegaranti gäller på alla vagnar vi säljer.

Ni slipper mellanhänder, samtidigt som Ni handlar av erfaren kunnig personal och vi har egen servicetekninker som fortlöpande genomgått utbildning i vagnarnas konstruktion under 30 år för att känna till de olika vagnarna.

Vi har vårt servicecenter på samma ställe i Sollentuna, dit Ni kan komma med er vagn för service även efter att garantitiden gått ut. Vi har också fullständigt reservdelslager till alla vagnar från 1994 till 2021 års modeller.

Vår besöksadress är: Hedvigsdalsvägen 62, 191 43 Edsviken ( Sollentuna) Vid OK Q8 macken.
Telefon: 0739-865500     Organisiationsnr: VAT: SE400521471501
barnvagnar